KOEMAN'S BELEGDE BROODJES AMSTELVEENSEWEG

KOEMAN'S BELEGDE BROODJES AMSTELVEENSEWEG Het lekkerste belegde broodje voor het leukste prijsje!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 140 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Koeman's Belegde Broodjes Amstelveenseweg. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 14:48 Er is iets fout gegaan waaronder ik verkeerde broodjes heb gehad
8 jun 2022 om 14:55 Niet snel, maar chille broodjes ei
10 mei 2022 om 16:46 Chille broodjes ei
7 mei 2022 om 13:26 Waaar het mis ging weet ik niet maar met bezorgkosten van 5euro mag iedereen wel iets beter hun best doen. Ik heb geen eten gekregen. Geld is wel netjes terug gestort. Dit is niet de eerste keer dat t met Koeman misgaat.
21 apr 2022 om 6:53 Was niet wat ik had verwacht van dit bedrijf
21 feb 2022 om 15:00 Slecht, wederom een bestelling geplaatst. Meer dan anderhalf uur moeten wachten. Volgens Koeman ligt dat niet aan hun maar aan de bezorging van Thuisbezorgd. Eten is perfect. Jammer dat Koeman afhankelijk is van Thuisbezorgd in deze
10 feb 2022 om 14:38 Altijd superlekkere broodjes, lekker vers, goed belegd. deze keer wel zachte bolletjes gebakken ei en kaas geleverd ipv de pistoletjes die we hadden besteld en afgerekend. Vast door drukte. Het is ze vergeven.
9 feb 2022 om 14:23 Heerlijk! Wel wat dure bezorgkosten en lange bezorgtijd, maar dat was vooraf keurig gemeld!
1 feb 2022 om 14:59 Im missing one of the sandwiches I payed for!! Not happy at all. Also super late!!
11 jan 2022 om 13:54 Voor de tweede keer in korte tijd besteld en weer 75 minuten moeten wachten op drie broodjes.
27 dec 2021 om 16:57 Anderhalf uur gewacht, broodjes waren inmiddels slap en er zat overal ongevraagd boter op.. Normaal gek op jullie broodjes maar dit was toch wel een teleurstelling.
3 dec 2021 om 13:50 Kwaliteit en prijs verhouding erg slecht Meer dan 50 min bezorgtijd