KOEMAN'S BELEGDE BROODJES AMSTELVEENSEWEG

KOEMAN'S BELEGDE BROODJES AMSTELVEENSEWEG Het lekkerste belegde broodje voor het leukste prijsje!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 150 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Koeman's Belegde Broodjes Amstelveenseweg. Meer weten? Ontdek meer

19 sep 2022 om 14:36 75 minuten wachten op een paar broodjes is te lang. De Food Tracker is onbetrouwbaar.
6 sep 2022 om 14:12 Was 25 min te laat geleverd
10 aug 2022 om 14:46 prima gegeten
26 jul 2022 om 15:26 Bestelling was geplaatst met afgesproken tijd voor levering. Kwam telaat zonder geldige reden. Tijd afspreken is alleen handig wanneer daar netjes mee gepland word anders heeft het geen nut.
25 jul 2022 om 16:32 Elke keer word de bezorgtijd langer!!!! Heel irritant
22 jul 2022 om 16:08 Broodjes zijn prima. De bezorging duurt helaas lang ('Thuisbezorgd wacht bij Koeman') en de FoodTracker werkt zeer slecht (de tijd verandert steeds en na de melding 'nog meer dan 30 min wachten' staat de bezorger plots voor je deur).
13 jul 2022 om 22:31 Fijn en snel
23 jun 2022 om 14:48 Er is iets fout gegaan waaronder ik verkeerde broodjes heb gehad
8 jun 2022 om 14:55 Niet snel, maar chille broodjes ei
10 mei 2022 om 16:46 Chille broodjes ei
7 mei 2022 om 13:26 Waaar het mis ging weet ik niet maar met bezorgkosten van 5euro mag iedereen wel iets beter hun best doen. Ik heb geen eten gekregen. Geld is wel netjes terug gestort. Dit is niet de eerste keer dat t met Koeman misgaat.
21 apr 2022 om 6:53 Was niet wat ik had verwacht van dit bedrijf